| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| |||||||
Diğer Ünlü Kişilikler icinde Zeki Kayahan Coşkun (zkc) konusu , Kendisiyle ilgili işlere sahip çıkan tüm haklarını telifle veya başka haklarla koruyan birisi dün dahil bende öyle bir izlenip bırakıyor.......
KURALLARA UYMAYANLAR SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR! LÜTFEN SADECE BİLGİ NİTELİĞİNDEKİ SÖYLEM, ANI, ANEKTOT, MAKALE vb. BİLGİLER VERİNİZ. |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| | Paylaş! | Konu Araçları | Mod Seç |
| | #141 |
| Üyelik Tarihi: Tem 2007 Şehir: Yurt Dışı
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) Kendisiyle ilgili işlere sahip çıkan tüm haklarını telifle veya başka haklarla koruyan birisi dün dahil bende öyle bir izlenip bırakıyor.... |
| | |
| | #142 |
| Üyelik Tarihi: Mayıs 2006 Yaş: 22 Şehir: İstanbul
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) bende 5 senedir dinliyorum keşke ilk çıktığından beri dinleseydim diyorumm.iyi ki varsın zeki iyi ki doğalsın hep var olman ve böyle kalman dileğimle... |
| | |
| | #143 |
| Üyelik Tarihi: Ağu 2008 Yaş: 20 Şehir: İstanbul
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) nasıl bir sevgi bu?? karşılıklık tanımadan bilmeden .. radyoyu ilk açtığım gün ne iyi bi iş yapmışım ben iyiki geldn girdin hayatımıza şu dağnık dünyada bizi toplayan kişilik bu kadar sevilmennin tadını çıkar (: sana bayılıyorum cnm bnm İYİKİ VARSINN SENİ SEVİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ (: |
| | |
| | #146 |
| Üyelik Tarihi: Eki 2009 Şehir: İzmir
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) |
| | |
| | #147 |
| Üyelik Tarihi: Ara 2009 Yaş: 20 Şehir: Antalya
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) bir numaralı radyocum :)) |
| | |
| | #148 |
| Üyelik Tarihi: Oca 2006 Yaş: 26 Şehir: Samsun
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) adı üzerinde hem çok zeki hem çok coşkulu hemde zaman zaman kaya gibi sert...bir insan isminin özelliklerini bu kadar mı taşır... :))) |
| | |
| | #149 |
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) Bende nisan ayında falan dinlemeye başlamıştım.Keşke daha önce farketseydim rastgele radyoyu açtığımda dinlemeye başladım.:)İyi ki varsın Zeki gudulanası insan... | |
| | |
| | #150 |
| Üyelik Tarihi: Nis 2007 Yaş: 22 Şehir: Eskişehir
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) 3 yıl oldu:) Zeki dışında fazla radyo dinlemem:) İyi ki varsın Zeki:) |
| | |
| | #151 |
| Üyelik Tarihi: Ara 2009 Yaş: 20 Şehir: Eskişehir
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) yavs bu adam tv programında çok eziliyo bea. azcık heyecanını yenip konuklara sözünü geçirmesi lazım. |
| | |
| | #152 |
| Üyelik Tarihi: Ara 2009 Yaş: 27
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) |
| | |
| | #153 |
| Üyelik Tarihi: Ara 2009 Yaş: 20 Şehir: Eskişehir
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) umarım öyle olur ama ben hiç zannetmiyorum. o gün beyaz hoca falan mahfetti zekiyi. insan biraz otoritesini ortaya koyar müzik girer keser oraları. espriye falanda vuramıyo. sky türk değilde başka büyük bi kanalda olsaydı program şimdiye çoktan yayından kalkmıştı. bakalım sky türk ne kadar dayanacak. |
| | |
| | #154 |
| Üyelik Tarihi: Eki 2009 Şehir: İzmir
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) Ben eylülden beri dinliyorum. Bende senin gibi rastgele radyo kanallarını gezerken denk geldim. Artık vazgeçilmezlerimden biri oldu. |
| | |
| | #155 |
| Üyelik Tarihi: Eyl 2008 Şehir: Ankara
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) İyi ki var iyi ki:) Canum o benüm:) |
| | |
| | #157 |
| Üyelik Tarihi: Haz 2005 Yaş: 20 Şehir: İstanbul
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) aşkımın bahar tomurcuğu ya:D |
| | |
| | #160 |
| Üyelik Tarihi: Oca 2009
| Cvp: Zeki Kayahan Coşkun (zkc) 2.5 yıl önce canım sıkıLdı açtım radyoyu qeziordum frekansLarı...birden MATRAX die kalın bir ses duydum ve karanLık gecelerin parlak ısığı die dewam ediordu... dedim bi bakim neymiş bu ... o qece tamamen dinledim bu proqramı şimdi vazgeçilmezim .. değer verdiğim aslada vazgeçmeyecim müthiç insan zkc.. Umutluydum, mutluydum, enerji doluydum :)) [Z.K.C] |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Etiketler |
| (zkc), coskun, kayahan, zeki |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |