| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: Aug 2007 Yaş: 24 Şehir: İstanbul
| Sünnet için stadyum kiraladı
Helikopterli sünnet Bursalı işadamı oğluna, sünnet düğününde helikopterle şehir turu attırdı. 3 gün 3 gece süren eğlencelere davet edilen 5 bin kişi için stadyum kiralandı Cocuğunun sünnet düğünü için stadyum kiralayan Bursalı işadamı, stadyuma limuzin ile getirdiği oğlunu helikopterle gezdirdi. İsmail Dengiz, oğlu Tahsin Dengiz için “3 gün 3 gece” sürecek sünnet düğünü düzenledi. Düğün için 5 bin davetiye dağıtan İsmail Dengiz, eşi Pembe ile birlikte oğullarının düğün töreninin yıllarca konuşulmasını istediklerini söyledi. ’Paranın ne önemi var’ Gazetecilerin “Düğün ne kadara mal oldu?” sorusuna “Hiç para harcamadım. Ben Bursa’da sevilen bir insanım. Eş dost yardım etti. Ayrıca paranın da çok önemi yok. Babamın adını taşıyan oğlum için ne yapsam azdır” yanıtını verdi. Sünnet olan Tahsin ise, “Gerçekten çok muhteşem bir sünnet töreni oldu. Sadece helikopter gezisinde biraz korktum. Sünnet olmak, helikoptere binmekten daha kolay” dedi. Bir çok ünlü sanatçının konser verdiği düğünde, havai fişek gösterileri de yapıldı. (AA) Böylesi görülmedi! Sünnet düğünü için kiraladığı stada limuzin ile getirdiği oğlu Tahsin’i, şehirde helikopterle gezdiren işadamı İsmail Dengiz, “Oğluma ne harcasam az” dedi. “Sünnetinde helikopter ile gezdik. İnşallah evlendiğinde F-16 ile tur atacağız” diye konuştu. EVLENDİĞİNDE F-16 DEĞİL BENCE UZAY MEKİĞİYLE TUR ATTIR:)PARA PARA PARA |
| | |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 25 Şehir: Kayseri
| Cvp: Sünnet için stadyum kiraladı
para görgüyü getirmiyor, resmen görgüsüzlük yapmış. Bence ismail Dengiz değil , İSMAİL DENSİZ olarak soyadını değiştirmeli... |
| | |
| | #3 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2005 Yaş: 25 Şehir: İstanbul
Dini bir vecibeyi yerine getirmiş olmanın sevinci olsa gerek!?! Ben bu kadar sevinmiş miydim acaba :/ |
| | |
| | #5 |
| Üyelik Tarihi: Sep 2007 Şehir: Ankara
sonradan görmeler yahu =/ ALLAH'ın emirlerini böyle yerine getirenlerin nasıl bir düşüncede olduklarını anlayamıyorum ben oda yetmiyor babasının attığı paraları çocuğu topluyor çok komik ve utanç verici bence =/ baba bir de "fe 16" demez mi :D hay ben sendeki paraya :Pp |
| | |
| | #7 |
| Üyelik Tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
görgüsüzler. . . |
| | |
| | #9 | |
| Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 21 Şehir: İstanbul
| Cvp: Sünnet için stadyum kiraladı Alıntı:
oo işte bu süperdi =) görgüsüz ayı.. | |
| | |
| | #10 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2008 Şehir: Yurt Dışı
görmemişin oğlu olmuş tutmuş..... neysee!!! helikopterle şehir turu attırmış :S |
| | |
| | #11 |
| Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 21 Şehir: Eskişehir
onca parayı oraya harcayacağına gitseydi bi hayır kurumuna bağışlasaydı çok daha makbule geçerdi...görgüsüzlük böyle oluyor işte Allah akıl fikir ihsan eylesin bölelerine... |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Etiketler |
| icin, kiraladi, stadyum, sunnet |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |