| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 22 Şehir: İstanbul
| tm bölümü meslekleri
ben bu sene tm alanından öss ye gireceğim ama belli başlı hukuk psikoloji bölümleri hariç hangi bölümlerde ne tür işlerde çalışabilirim nasıl iş bulabilrim bilmiorm... örneğin işletme iktisat gibi... tmden iş bulam şansı yüksek olan meslekler hakkında biraz bilgi verseniz ve yaklaşık puanlarını sölermisiniz...? |
| | |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: Aug 2008 Yaş: 23 Şehir: İstanbul
| Cvp: tm bölümü meslekleri
işletme iktisat herkes yazıo eger ben kendimi gelştirip aralarından sıyrılırım diyosan yaz.kamu yönetimi de güzel bi bölüm kaymakamlığa kadar yolun var :) tarihi seviosan arkeoloji seç ben öle yaptm.bi de maliye var hesap kitap işleri matematiğin iyiyse yaz. benden bu kadar :) |
| | |
| | #3 |
| Üyelik Tarihi: Mar 2008 Şehir: İstanbul
denizcilik işletmeleri olabilir mesela |
| | |
| | #4 |
| Üyelik Tarihi: Dec 2006 Şehir: İstanbul
İçmimarlığa bakarken tm'de de olduğunu gördüm ama iç mimarlık ve çevre tasarımı diye geçiyo. |
| | |
| | #5 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2008 Şehir: Tekirdağ
uluslararası ilişkiler.. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2006 Yaş: 19 Şehir: İstanbul
ya bilgi belge yönetimi bölümüne çok ısındım daha 3 yıl var ama inşallah bu bölümü okurum bilgisi olan varsa beni biraz bilgilendirebilirmi acaba? |
| | |
| | #7 |
| Üyelik Tarihi: Jul 2007 Şehir: Yurt Dışı
PDR de var galiba.... |
| | |
| | #8 |
| Üyelik Tarihi: Apr 2008 Şehir: Eskişehir
EŞİT AĞIRLIK PUAN TÜRÜ İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER o AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ o AKTÜERYA o ANTROPOLOJİ o AVRUPA TOPLULUĞU o BANKACILIK o BANKACILIK VE FİNANS o ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ o ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ o DENİZCİLİK İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ o DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ o EKONOMETRİ o EKONOMİ o ENFORMATİK o FELSEFE o FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENLİĞİ o HUKUK o İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI o İKTİSAT o İŞLETME o İŞLETME-İKTİSAT o KAMU YÖNETİMİ o KONAKLAMA VE TURİZM İŞLETMECİLİĞİ o MALİYE o MUHASEBE o OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ o PAZARLAMA o PEYZAJ MİMARİSİ o PSİKOLOJİ o REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK o REKLAMCILIK o SAĞLIK İDARESİ o SERMEYE PİYASASI o SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ o SİGORTACILIK o SINIF ÖĞRETMENLİĞİ o SİYASET BİLİMİ o SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ o SİYASET BİLİMİ VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER o SOSYAL HİZMETLER o SOSYOLOJİ o TURİZM İŞLETMECİLİĞİ o TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK o TURİZM VE OTELCİLİK o ULUSLARARASI İLİŞKİLER o ULUSLAR ARASI İŞLETMECİLİK o ULUSLARARASI TİCARET o YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ |
| | |
| | #9 |
| Üyelik Tarihi: Aug 2008 Yaş: 19 Şehir: İstanbul
Psikoloji var daha ne olsun ;] |
| | |
| | #10 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2008 Şehir: İstanbul
| Cvp: tm bölümü meslekleri |
| | |
| | #12 |
| Üyelik Tarihi: Aug 2005 Yaş: 25 Şehir: Çanakkale
sınıf öğretmenliği ama herkes yapamaz yaparım deyip te giden çok adam okulu bırakır. |
| | |
| | #13 |
bence de psikolji yeter daha ne olsun ama edebiyatı da unutmamak lazım hastayım ikisine de | |
| | |
| | #14 |
| Üyelik Tarihi: Feb 2009 Şehir: İstanbul
ben de TM bölümü 2.sınıf öğrencisiyim.Siyasi bilimler ve hukuk benim için hep ön sıralarda olmuşlardır.Ancak bilindiği üzre puanları yüksek.Ve sanırım kazanma şansım da oldukça düşük :S Derslerin iyiyse ve başarabileceğine de inanıyorsan hedefini yüksek tut. :) Ver gazı :) |
| | |
| | #15 |
| Üyelik Tarihi: Jan 2009 Yaş: 21 Şehir: Ankara
psikoloji var işte daha ne olsun....... |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Etiketler |
| bolumu, meslekleri |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |