| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| |||||||
Moda & Giyim icinde bugun ne giydik? konusu , kot etek fuşya kazak kahve çizme kahve çanta kahve deri ceket YA SİZ:)...
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| | Paylaş! | Konu Araçları | Mod Seç |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: Kas 2008
| bugun ne giydik? kot etek fuşya kazak kahve çizme kahve çanta kahve deri ceket YA SİZ:) |
| | |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: Tem 2006 Şehir: Gaziantep
| Cvp: bugun ne giydik? kırmızı ve bikaç renkten çizgileri olan lacivert renk kareli bir etek. Üzerine gömlek onun üzerine süveter onun üzerinede hırkaaa :P Çok rüküş dimi? :P |
| | |
| | #3 |
| Üyelik Tarihi: Kas 2008 Yaş: 21 Şehir: Rize
| Cvp: bugun ne giydik? gri pantalon ve ceket içinde pembe bi gömlek siyah ayakkabı ve çanta ... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik Tarihi: Haz 2008 Şehir: İstanbul
| Cvp: bugun ne giydik? füme çift pileli etek üstüne beyaz uzun kol lacoste üstüne kırmızı hırka üstünü de mont zuhahaha :) biyerden tanıdık gelmedi mi? |
| | |
| | #5 |
| Üyelik Tarihi: Şub 2007 Şehir: Adana
| Cvp: bugun ne giydik? Gayette okul forması:)) Lacivert hostes eteği..Bordo sweat..Lacivet-bordo okul montu..Siyah converse.. Bildiğin öğrenci tiplemesi.. |
| | |
| | #6 |
| bugun ne giydik? Sabah gelip üniformamı çıkardım. Duş alıp şortum ve tişörtümü giydim , hala üzerimde onlar var. Birazdan çıkıp halı saha maçına gideceğim , karar veremedim ne giyeceğime , hava biraz yumuşaksa şort ve polarla çıkarım :) Gelince de eşofmanlarmı giyerim :) | |
| | |
| | #9 |
| Üyelik Tarihi: Mayıs 2008 Yaş: 21 Şehir: İstanbul
| Cvp: bugun ne giydik? gomlek mont pantolan ayakkabı işe gıdıncede aynı işte 99 model pantoln 2003 model kazak ve celık ayakkabı :) |
| | |
| | #10 |
| Üyelik Tarihi: Mar 2008 Şehir: İstanbul
| Cvp: bugun ne giydik? Başka soru mu bulamadın arkadaşım? |
| | |
| | #11 |
| Üyelik Tarihi: Kas 2008 Yaş: 17
| Cvp: bugun ne giydik? siyah uzun kollu klasik badi üzrine moda olan kısa kollu tuniklerden mor renkte :) kot pant mor eşarp gözler sürme :) |
| | |
| | #12 |
| Üyelik Tarihi: Eki 2008 Yaş: 87 Şehir: Yurt Dışı
| Cvp: bugun ne giydik? Anadan Doğmayım :D |
| | |
| | #14 |
| Cvp: bugun ne giydik? çok kötü bir soru değil ya ne güzel fıkır alısverısı yapıyoruz.gerci erkekler sevmez böle seylerı ama bız bayanlar merakalıyızdır:) bugun pazar bende ev haliyleyim:) |
| | |
| | #15 |
| Cvp: bugun ne giydik? bu arada hava aslında soguk halı saha macına gitcek arkadasım dıkkat et:)üşütme |
| | |
| | #16 |
| Üyelik Tarihi: Mayıs 2006 Şehir: Denizli
| Cvp: bugun ne giydik? suan pjama birazdan dısarı cıkarken bakıcam bi dolaba artık ne varsa giyerim :D |
| | |
| | #18 |
| Üyelik Tarihi: Eyl 2008 Yaş: 24
| Cvp: bugun ne giydik? çok saçma bir konu yawwwwwww |
| | |
| | #20 |
| Üyelik Tarihi: Ara 2005 Yaş: 20 Şehir: Antalya
| Cvp: bugun ne giydik? kot sweet üstüne eşofman altına spor ayakkabı :D |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Etiketler |