| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| | #21 |
| Üyelik Tarihi: Jan 2009 Yaş: 28
| Cvp: sevgilime nasıl bir sürpriz yapabilirim acil yardım?
bundan süpriz olmaz ki kalptenmi götürcen yazık günah =) |
| | |
| | #22 |
tamam gelsin bana emek verilmiş bişiler yaparım kendıne ben yaptım der kakalar sonrada =) |
| | |
| | #23 |
| Üyelik Tarihi: Jul 2005 Yaş: 25 Şehir: Tekirdağ
Şimdi Benim Yapacağım Sürprizi Yap, Gelinlik Al Diyeceğim, Olmayacak... |
| | |
| | #24 |
| Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 21 Şehir: Kütahya
| Cvp: sevgilime nasıl bir sürpriz yapabilirim acil yardım? |
| | |
| | #25 |
sevgilinin zevki rengi ne onuda bilmiyoruz ama sen ona bi tesbih dizdir dicemde o zamanda dayılık eder =) en guzelı sen ona bı kazak al trıko olsun abartmanın anlamı yok bence =))))) |
| | |
| | #27 |
nasıl yetısecek bu atkı o güne kadar herseyı guzel dusundunde kac gun kaldı sevgılıler gunune :Ssen en guzelı bı trıko kazak yok param cok dıosan bıde pantolon alırsın |
| | |
| | #28 |
| Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 21 Şehir: Kütahya
arkadaşlar anlamlı birşeyler istiyorum! |
| | |
| | #29 |
Erkek halinle atkı örmen daha güzel olurdu ama neyse.. :)) Anlamlı diyosun da, şunu söyleyeyim; satın aldığın şeylerin anlamlı olmasını gerçekten de bekleme.. Çünkü bu yönde sevgiline hitap edecek fazla bir şey bulamazsın.. Kendin uğraş, emek ver.. Hem içine siner, hem de mutlu edersin.. Fakat o anlamı ancak sen bilebilirsin.. | |
| | |
| | #30 |
ne yap biliyormusun en güzel yazınla ufak ufak not kagıtlarına onu ne kadar sevdiğini farklı farklı cümlelerle yaz bu notları onun ulaşabilecegi yerlere sakla örnegin yemek yıyıyorsanız tabagın altına ,bardagının altına,ne bilim birazda düşün nerelere koyabilecegini az degil ama bayagı yaz sana devamını sorabilir:)güzel bir kutuya doldur içine kutunun beyaz karanfiller koy şık bir kutuya ama aralarına not kagıtlarınıda koy içinden gelen bir hediyeyide içine koy emek ver ama gerçekten gelişigüzel yapma:):) | |
| | |
| | #31 |
| Üyelik Tarihi: Dec 2008 Yaş: 24 Şehir: İstanbul
evlerine git karşsına çıplak çık :D:D::PPPP |
| | |
| | #33 |
| Üyelik Tarihi: Nov 2008 Yaş: 26 Şehir: Antalya
bence slayt hazırla ben bir kere yapmıştım çok beğenilmişti normal erkek kız arkadaşlarım tarafndan bile tabi ben üniversitedeyken projeksiyon cihazını kullandım bu çok önemli perdeye yansıtmak bayrıca resmini karakalem portresi yapabilirsin buda çok hoş bişi bnce |
| | |
| | #34 |
| Üyelik Tarihi: Jan 2009 Yaş: 30
Onun her anında yanında olabileceğini hissettirmen onun için en büyük mutluluk olacaktır... |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |