| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: Apr 2008 Şehir: Ankara
| hoşgeldin on bir ayın sultanı ey ramazan!
arkdaşlar hepınızın ramazan-ı şerfileri mubarek olsun.hayırlı, coşkulu, bol feyızlı gunler dılıyorum.. |
| | |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2007 Şehir: İstanbul
| Cvp: hoşgeldin on bir ayın sultanı ey ramazan!
eyvallah herkese hayırlı olur umarım herkes iyi kalpliliğini devam ettirmesi dileğiyle.. |
| | |
| | #3 |
çok heyecanlyıım nedense=) herşey eskiden diyenler yalan söylüyor benceeee herşey aynı.... ailece iftarlar bizi bekliyorrr=))))) bende huzurlu ,ağız tadıyla yapılacak iftarlar diliyoırum=) Bu mesaj en son " 20-08-2009 " tarihinde saat 19:20 itibariyle mesajın sahibi veya moderatör tarafından düzenlenmiştir.... Sebep: sahuru unuttuk,teravihleride=) herşeyiyle kısaca=) | |
| | |
| | #4 |
| Üyelik Tarihi: Apr 2008 Şehir: Ankara
evet kesınlıkle haklısınnnn ... ayrıca bu ramazan bebegımle gecırecegım ılk ramazan..:) onunda ayrı bır heycanı var |
| | |
| | #5 |
Evet ramazan bambaşka... Nedense iftarda yediğim yemekler klasik akşam yemeklerinden çok daha lezzetli geliyor bana... :) Bu heyecanı ve coşkuyu kaybetmeden ömür boyu ağız tadıyla bir ramazan yaşarız inşallah... | |
| | |
| | #8 |
| Üyelik Tarihi: Aug 2008 Şehir: Kayseri
biraz önce davulun sesini duydum nedense çok mutlu oldum :) |
| | |
| | #9 |
| Üyelik Tarihi: May 2008 Şehir: Ağrı
| Cvp: hoşgeldin on bir ayın sultanı ey ramazan! |
| | |
| | #11 |
| Cvp: hoşgeldin on bir ayın sultanı ey ramazan! | |
| | |
| | #12 |
| Üyelik Tarihi: May 2008 Şehir: Ağrı
| Cvp: hoşgeldin on bir ayın sultanı ey ramazan! Bu ne güzel bir sestir yahu... dam da da dam dam dam dam daaa =)) ooohhh yani... |
| | |
| | #13 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2007 Şehir: Samsun
Henüz duymadım o davul sesini..:/ Çok seviyorum ramazanı.. >.< |
| | |
| | #14 |
| Üyelik Tarihi: Dec 2005 Yaş: 25 Şehir: Denizli
| Cvp: hoşgeldin on bir ayın sultanı ey ramazan! hayırlı ramazanlar bakalım :) |
| | |
| | #16 |
| Cvp: hoşgeldin on bir ayın sultanı ey ramazan! hoşgeldi gönüllerin huzuru.. (: evde tek tutan ben olmama rağmen annemle babamı benden daha büyük bi telaş sardı (: sevdiğim ne varsa almışlar vallahi.. hani biz tutamıyoruz artık bizden geçti.. sen tut gibisinden.. oh canlarım benim.. bir de annem o kadar hevesli ki.. "kızım bu sene de başlayacaksın dimi yeniden Kuran okumaya" diyip duruyor :) şimdidn huzur doldum ben ya (: hoşgeldin ramazan.. herkese hayırlı ramazanlar (: | |
| | |
| | #17 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 27 Şehir: Ankara
Allah kabul etsin arkadaşlar. |
| | |
| | #18 |
| Cvp: hoşgeldin on bir ayın sultanı ey ramazan! | |
| | |
| | #19 |
| Üyelik Tarihi: Dec 2006 Yaş: 23 Şehir: Yurt Dışı
sahur faslını da tamamlamış bulunduk:) |
| | |
| | #20 |
İçimde acayip bi huzur var.. Ne kadar şükretsek az.. Rabbimin varlığından haberdar olmayan öyle çok insan var ki.. Ona iman etmeyen o kadar insan var ki.. Çok şükür.. Varlığından haberdarız..Çok şükür tek sığınağımız o (: İbadetlerimizi layıkıyla yapabilmek dileğiyle.. | |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |