| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2007 Yaş: 26 Şehir: İstanbul
| Omü Ders Kayıtları
Omü Ders Kayıtları Omü ders kaydını yapabilmeniz için harç parasını garanti bankasına (yeni gelen öğrenciler ziraat bankasınada yatırabiliyor) zamanında yatırmanız gerekmektedir.Aksi halde ders kaydı yapamaz ve döneminizi uzatırsınız. Ders kaydında dikkat edilecek hususlar: Bilindiği üzere zorunlu ders olarak gözüken dersleri seçmek zorundayız.Ançak yeni gelen öğrencilerde 3 tane yabancı dil zorunlu olarak gözükmektedir.Bu durumda sadece ingilizce seçilecek diğer yabancı diller işaretlenmeyecektir.(yabancı dil bölümü okuyanlar hariç) Harçı yatırdınız ancak harç bilgileriniz http://www.omu.edu.tr/ 'de halen görünmüyorsa ki mutlaka böyle bir sorun yaşıyorsunuzdur... Omü'yü arayın ve santralden harc burosuna bağlatın ve derdinizi anlatın।Anlattıktan sonra Banka dekontununun fotokopisini çekip istenen noya fakslayınız।Bu arada ders kayıtları öğrenci kayıtlarından hemen sonra başlar. ****eğer seçmeli ders zorunluluğunuz varsa acele edin bence...ders kaydı açılır açılmaz pusuda olacak herkes:) --- Ders Kydınız onaylandıktan sonra hangi danışmana gitmeniz gerektiği söyleniyorsa o danışmanınıza giderek omü ders kayıtlarını bitirmiş olacaksınız.İnternetten kayıt yaptıktan sonra danışman işinde acele etmeye gerek yok.çokta ağırdan almayın tabi.Üniversitenin ilk haftası bitirseniz güzel olur Alıntı: http://www.omugenc.com/forum Bu mesaj en son " 24-09-2009 " tarihinde saat 22:19 itibariyle mesajın sahibi veya moderatör tarafından düzenlenmiştir.... Sebep: Ek Bilgi |
| | |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: Sep 2007 Yaş: 25 Şehir: Kocaeli
| Cvp: Omü Ders Kayıtları
harcı yatırmanın son günü nezaman ? |
| | |
| | #3 |
| Üyelik Tarihi: Jan 2005 Şehir: Samsun
| Cvp: Omü Ders Kayıtları |
| | |
| | #4 |
| Üyelik Tarihi: Sep 2007 Yaş: 25 Şehir: Kocaeli
| | |
| | #5 |
| Üyelik Tarihi: Feb 2007 Şehir: Samsun
Sanırım herkez bunu görmek istiyor :=) |
| | |
| | #6 |
| Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 22 Şehir: Trabzon
kimler yapiyo bu ders kaydni bölüme göre degisiyo mu |
| | |
| | #7 |
arkadaslar bi bilgi verebilir misiniz? birinci siniflar da bu kaydi yapiyo mu.ayrica ben okulun sitesinde ögrenci girisini bulamadm nerden yapiliyo ki ders kaydi???lütfen yardmci olun |
| | |
| | #8 | |
| Cvp: Omü Ders Kayıtları Alıntı:
https://oidb.omu.edu.tr/ adresinde sol tarafta "Şifre Girilmesini Gerektiren İşlemler" linkine tıklayarak giriş ekranına geçebilirsin. Bu adres ilerde zihnine kazınacak zaten, sınav sonuçlarına bakmak için falan (: Kullanıcı adın; okul numaran şifren; Kayıt sırasında aldığınızı düşünüyorum. Almadıysanız danışman hocanızdan alabilirsiniz. | |
| | |
| | #9 | |
| |
| | |
| | #10 |
| | |
| | #11 |
| Üyelik Tarihi: Sep 2005 Şehir: Giresun
ders kayıtlarında hata mı var? ayın 28inde yine aynı gün içinde yapılacak diyo hiçbişey anlamadım.. normalde ayın 21inde başlamıyo mu kayıtlar bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?? :( |
| | |
| | #12 | |
"2009-2010 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları için sistem 23 Eylül 2009 Çarşamba günü saat 10.00 da açılacaktır." | |
| | |
| | #13 |
teşekkür ederim :) bende biraz daha araştırınca gördüm.. yazıyı silmedim belki görmeyenler vardır diye :) tekrar saol.. |
| | |
| | #14 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 22 Şehir: Konya
ee yine 28 dio saat 10u geçti:// |
| | |
| | #15 |
aa evet bende onu söylicektim.. yine 28inde diyoo napıcaz ya :S düzelir inşallah.. bu arada okula gitsem nerede yaptırıcam ders kayıdını yani okula gidip yaptırma durumu nasıl oluyo bilgisi olan bi arkadaş varsa yardım edebilir mi? |
| | |
| | #16 |
| Üyelik Tarihi: Jul 2006 Yaş: 25 Şehir: Adana
| Cvp: Omü Ders Kayıtları telaşa gerek yok olmazsada sorun değil ki şu an sistem çalışır olsaydı ve sen yapmasaydın yine bir şey olmazdı parayı yatırdıysan sorun yok.Okula gitme derim gittiğin zaman bölüm başkanı sekreteri cardı curdu dolaşırsın sen bekle sistemi açılırsa yap açılmazsa takma kafana |
| | |
| | #17 |
saol saltuk :) sistemin çalışmasını beklicem artık :) |
| | |
| | #18 |
| | |
| | #19 |
Üniveristeyi aradım santraldeki kadına fen edebiyat istatistik sekreterliğini bağla dedim bana retörlükteki çay ocağının dahili numarasını vermiş...Seni oraya otuturanın sana o görevi verenini aklına bilmem ne ne yapim. |
| | |
| | #20 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 22 Şehir: Konya
anamm cıktı dersler yök ne dmek ya??? |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |