| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| |||||||
Tartışma ve İncelemeler icinde Zekirdek.Com' un ilk hali konusu , Zekirdek.com un 2003 yılındaki hali. Zeki Kayahan Coşkun Resmi Web sitesi =) 8 yıl olmuş ANASAYFA Zeki Kayahan Coşkun Resmi Web Sitesi FORUM Zekirdek.com - Zeki Kayahan Coşkun 2004 yılı ...
|
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| | Paylaş! | Konu Araçları | Mod Seç |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: Mayıs 2007 Yaş: 22 Şehir: İstanbul
| Zekirdek.Com' un ilk hali Zekirdek.com un 2003 yılındaki hali. Zeki Kayahan Coşkun Resmi Web sitesi =) 8 yıl olmuş ANASAYFA Zeki Kayahan Coşkun Resmi Web Sitesi FORUM Zekirdek.com - Zeki Kayahan Coşkun 2004 yılı .:: Zekirdek ::. Matrax Çağların Yenilmez Barışçısı 2007 yılı ZEKİRDEK - Güzel olacak... Güzel... |
| | |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: Nis 2007 Yaş: 22 Şehir: Ankara
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali hahahah :D |
| | |
| | #3 |
| Üyelik Tarihi: Nis 2009
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali Şimdiki hali daha iyi tabii...... |
| | |
| | #4 |
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali ''Her hakkı gizli saklıdır. Bu sitede yer alan eserleri izin almadan ve isim belirtmeden abuk sabuk yerlerde kullanmak ayıptır, günahtır. Bu tür bir şey yapanlar olursa ve kulağımıza gelirse fena olur.'' ''Matrax Çağların Yenilmez Barışçısı'' :)) | |
| | |
| | #5 |
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali Yalnız anasayfadaki makaleye dikkat: HÜLYA AVŞAR KILLI MI SEVER KILSIZ MI? |
| | |
| | #8 |
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali |
| | |
| | #9 |
| Üyelik Tarihi: Haz 2005 Yaş: 20 Şehir: İstanbul
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali 2003 ü değilde 2004tekini hatırkıyorum... vay be gençtik o zamanlar tabi:D |
| | |
| | #11 |
| Üyelik Tarihi: Eyl 2006 Yaş: 18 Şehir: İstanbul
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali 2004 ü hatırladım :) |
| | |
| | #12 |
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali | |
| | |
| | #14 |
| Üyelik Tarihi: Tem 2009 Yaş: 16 Şehir: Giresun
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali gudu ya gudu :D |
| | |
| | #15 |
| Üyelik Tarihi: Haz 2005 Yaş: 20 Şehir: İstanbul
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali |
| | |
| | #16 |
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali 2004'teki hali basit ama çok güzeldi o zamanlar.. Kişisel Bişey'i açtığımda ilk heyecanım mesajım var mı yok mu düşüncesiydi.. (: Bi de yazılar gidip geliyordu ama mesajımın olup olmadığını gösteren yeri birkaç saniye beklemek bile sıkıyordu beni.. (: Hele konu açmak acayip bi olaydı, bir türlü karar veremezdim üsttekine mi yazsam, alttakine mi diye, üstteki Genel Konulara açardım.. :D Forum kuralları yazardı ama oraya konu açılabiliyor muydu, farklı bir bölüm müydü, bir kez bakmışlığım yoktu.. (: Varsa yoksa anasayfadaki o 10 konu işte.. (: Vay beee.. (: | |
| | |
| | #17 |
| Üyelik Tarihi: Oca 2010 Şehir: Ankara
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali Vay be... Özledim mi ne...:/ Eski hali daha güzeldi be:) |
| | |
| | #19 |
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali Hey gidi hey nerde o eski günler o eski buluşmalar, eski üyeler. Zekirdek'in ilk halini unutmam özellikle temsilciler kısmını tıkladığında Türkiye haritası çıkıyordu ve haritada illeri tıkladığında o illerin ilçe temsilcileri çıkıyordu. Şimdiki gibi her ilin bir temsilcisi değil ilçenin bir temsilcisi vardı. Edit abi bu siteye çok yenilikler kattı. Radyozek'te güzeldi ama kısa sürdü. Zekirdek şu anda sadece sitesini yenilemekle meşgul değişen bir şey yok. Sitesini yenileceğini üyelik kurallarını ve forum kurallarını yenilese çok iyi olacak. Yoksa her geçen gün kalitesi daha da düşüyor... | |
| | |
| | #20 |
| Cvp: Zekirdek.Com' un ilk hali Ah ahh ne güzeldi eskiden .. 2004'te ki halini çok iyi hatırlıyorum .. Bunları paylaşarak eskiyi hatırladım bi an .. Daha da hatırlayamıyacağım güzel bölümler vardı o zamandan .. | |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Etiketler |
| 2003, hali, ilk, zekirdek |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |