| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| |||||||
Sınavlar & Haberler icinde Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma konusu , Danıştay 8. Dairesi, YÖK'ün üniversiteye girişte farklı katsayı uygulanmasına ilişkin 17 Aralık 2009 tarihli kararının yürütmesini oy birliğiyle durdurdu. YÖK Genel Kurulu, üniversiteye giriş sınavında adaylara “farklı katsayı” uygulanmasını kararlaştırırken ...
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| | Paylaş! | Konu Araçları | Mod Seç |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: Oca 2009 Yaş: 18 Şehir: Adana
| Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma Danıştay 8. Dairesi, YÖK'ün üniversiteye girişte farklı katsayı uygulanmasına ilişkin 17 Aralık 2009 tarihli kararının yürütmesini oy birliğiyle durdurdu. YÖK Genel Kurulu, üniversiteye giriş sınavında adaylara “farklı katsayı” uygulanmasını kararlaştırırken adayların, puan hesaplamasında kendi alanıyla ilgili program tercihinde Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Puanları (AOBP) 0.15, alan dışı tercihte 0.13 ile çarpılmasını karaklaştırmıştı. A.A Şimdi ne olacak?? Herkes başvurusunu bu katsayı uygulamasına göre yapmadı mı? E bunun sonucunda bir adaletsizlik olmadı mı? Kafam karıştı... =/ Bu durumda sınavın ertelenmesi gerekmez mi? =/ |
| | |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: Eyl 2009 Yaş: 17 Şehir: İzmir
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma ya ortim bu sene gümbürtüye gidicek gibi görünüyo valla :/ ben bile bi karar alırken bu kararsızlık yapmıyorum sınava giricez bunlar hala karar değiştiriyo |
| | |
| | #4 |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma Durum böyle... =/ Çok büyük ihtimalle sınav ertelenecek... Ama ÖSYM heniz bir açıklama yapmadı. Bir toplantı yapıp takvim değişikliği konusunda bir açıklama yapacaklar sanırım. |
| | |
| | #5 |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma yani burası türkiye ya aslında şaşırmamak lazım ... |
| | |
| | #6 |
| Üyelik Tarihi: Haz 2007 Şehir: İstanbul
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma Nasıl yani ya ? Ne olsa bize vuruyo zaten üniden soğuttular insanı yaa :S |
| | |
| | #7 |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma Ne biçim bir ülkede yaşıyorum... ne biçim bir ülkede yaşıyoruz.. Nasıl bir vicdana, nasıl bir kalbe sahipler bu insanlar.. Bu kadar insanın hayaliyle oynamak .. Onlar hayallerine doğru koşarken çelme atıp çamur içine kapaklanmalarını sağlamak.. Hangi vicdana sığar bu.. Kim kabuledebilir..Ben nasıl adalete güvenebilirim.. Kim benim hakkımı savunacak.. Kim bu gözyaşlarımın bedelini ödeyecek.. Kim bomboş kalan ellerimi dolduracak kim... | |
| | |
| | #8 |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma Ağzıma öyle şeyler geliyo ki aah bi bilseniz :) tekel işçileri kadar cesaretiniz olsa da keşke şu danıştay kapısına dayanabilseniz.. Bu mesaj en son " 08-02-2010 " tarihinde saat 16:19 itibariyle nightmare19 tarafından düzenlenmiştir.... Sebep: aa kafiyeli olmuş :p | |
| | |
| | #9 | |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma Alıntı:
-Ortim seni etkiledi mi bu? Sen Güzel Sanatlar yazacaktın di mi? | |
| | |
| | #10 |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma evet ortim aslında şöle etkilicek sınav ertelenirse falan :/ benim planım ilk sınavdan sonra yetenek sınavları falandı aama o kadar çok karar değişti ki ben bile ne yapıcamı şaşırdım |
| | |
| | #12 | ||
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma Alıntı:
Alıntı:
Anladım ortim... Bir bakıma benim işime yaradı ama sizin adınıza bu belirsizlikler yüzünden üzüldüm :/ _HaLLeY_'in durumu gerçekten kötüymüş. :/ Allah yardımcın olsun ne diyeyim... =/ (hepimizin yardımcısı olsun böyle bir ülkede) | ||
| | |
| | #13 |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma ya ortim zaten böle ülkede okunmaz :D benim başka yedekte hayallerim var bu sene üni. olmassa onları hayata geçirmeyi planlıyorum halley sende üzme kendini o kadar ya :/ ne yapalım olan olmuş |
| | |
| | #14 |
| Üyelik Tarihi: Kas 2009 Yaş: 21
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma şaka dimi bu şaka yani şaka olmalı..dalga mı geçiyolar ya oyuncakmı bu ya oyuncak mıyız biz ya ne bu :@ |
| | |
| | #15 |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma | |
| | |
| | #16 |
| Üyelik Tarihi: Kas 2009 Yaş: 21
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma kocaman bi oyun kocaman bi boşluk herşey kocaman ben artık yetişemiyorum |
| | |
| | #17 |
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma ulan hay anasını ya!.. ya arkadaş zaten sistemi değiştirdiniz, katsayı yok dediniz, insanların umutlarını yeşerttiniz, sonra katsayıyı geri getirdiniz.. yeşeren umutlarını bi güzel budadınız.. şimdi kat sayı kalktı diyorsunuz?.. geçen sene Dgs'lilere atığınız kazığın aynısını bu sene öss gençliğine atıyorsunuz.. ee şimdi ne olacak?.. isteyen alan dışı tercih yapabilecek mi?.. klavuzları bile bastırdınız ya, halen yürürlükte olan bi dava varken, neye dayanarak yaptınız ozaman bunu?. | |
| | |
| | #18 |
| Üyelik Tarihi: Nis 2009 Yaş: 22 Şehir: Eskişehir
| Cvp: Son Dakika-Danıştay'dan YÖK'ün katsayı formülüne durdurma YÖK artık. :/ |
| | |
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |