| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| |||||||
Lay Lay Lom icinde En son kime sinirlendiniz ve neden? konusu , ruveydaya beni ac biraktigi icin :D...
![]() |
| Bu konuyu paylaş! |
| | Paylaş! | Konu Araçları | Mod Seç |
| | #701 |
| Üyelik Tarihi: Nis 2006 Yaş: 19 Şehir: Kocaeli
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? ruveydaya beni ac biraktigi icin :D |
| | |
| | #702 |
| Üyelik Tarihi: Oca 2010 Şehir: İstanbul
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? anneme :@ |
| | |
| | #703 |
| Üyelik Tarihi: Haz 2009 Şehir: İstanbul
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? aslında hayatımda hiçbir yeri olmayan birine kandırdı beni ben onu kırdığım için çok üzülmüştüm kendimi suçlu hissetmiştim ama düşündüklerim doğruymuş fazlası da varmış :@ |
| | |
| | #704 |
| Üyelik Tarihi: Nis 2008 Şehir: Konya
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? SevgiLi İzmirli Baaayan,, yazdıkların ilgilendiriyor veya ilgilendirmiyor yazmak istiyorum .. yazıyorum ;] Bu mesaj en son " 05-02-2010 " tarihinde saat 09:57 itibariyle 1ce 8lu3 tarafından düzenlenmiştir.... Sebep: :P |
| | |
| | #705 |
| Üyelik Tarihi: Şub 2009 Yaş: 18 Şehir: İzmir
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? puff... şimdi egomu tatmin etmek için sana uuzun uuuzun yazdıklarımın anlamını açacak değilim. ne istiyorsan yaz konyalı. bb :) |
| | |
| | #706 |
| Üyelik Tarihi: Nis 2008 Şehir: Konya
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? defoL =]P !! |
| | |
| | #707 |
| Üyelik Tarihi: Mar 2008 Şehir: Ankara
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? en son bana sinirlenildi, anlam veremedim, empati eksikliği olmasaydı, bana şükredilirdi :P |
| | |
| | #708 |
| Üyelik Tarihi: Ara 2009
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? kimseye! hem de hiç kimseye sinirlenmem ben, huysuzlaşır hayata sataşırım! |
| | |
| | #709 |
| Üyelik Tarihi: Şub 2007 Yaş: 19 Şehir: İstanbul
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? hangibirini desem bilmem ki. |
| | |
| | #710 |
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? | |
| | |
| | #711 |
| Üyelik Tarihi: Şub 2007 Yaş: 23 Şehir: İzmir
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? cep telefonuna kız arkadaşının fotoğrafını koyan ve telefonunu ortada bırakan erkeklere.. millete sevgilinin reklamını yapıyorsun düdük, o kadar erkek görüyor kız arkadaşının fotoğrafını.. |
| | |
| | #713 |
| Üyelik Tarihi: Oca 2010 Yaş: 17
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? Başımın belası birine şuan bile sininrden kuduruyorum tahta kurdu gibiiçten içe kendimi kemiriyorum.... :/ |
| | |
| | #714 |
| Üyelik Tarihi: Şub 2007 Yaş: 19 Şehir: İstanbul
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? koca kafalıya kime olabilir ki başka. sanki zorla tutuyorum onu yanımda |
| | |
| | #715 |
| Üyelik Tarihi: Haz 2008 Şehir: İzmir
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? patronuma paramı vermiyo avel |
| | |
| | #716 |
| Üyelik Tarihi: Haz 2009 Şehir: Yurt Dışı
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? eski çıktıgımaa:(( lanet gelesice,aptalın oglu,mall,gazma,kütük ahh keşke sesim duysaydı neler söylerdim onaa |
| | |
| | #717 |
| Üyelik Tarihi: Tem 2009 Şehir: Antalya
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? Yeni okul müdürüne... Dağdan gelmiş bağdakine çemkiriyor. Bende susar mıyım hiç? İlk günden olay çıkarttım :/ |
| | |
| | #718 |
| Üyelik Tarihi: Oca 2009 Yaş: 24 Şehir: Kastamonu
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? en son cuma gecesi eski sevgilime çok sinirlendim. iki gündür çok sakinim hiç bir şeye sinirlenmedim şeytan kulağına kurşun:)).hee bir az önce bir konuya yaptığım yorumlar silinmiş ona azcık kızdım o da o kadar önemli değil... |
| | |
| | #719 |
| Üyelik Tarihi: Şub 2010 Yaş: 19 Şehir: Ankara
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? dinlediğim şarkıya . . . =P =) |
| | |
| | #720 |
| Üyelik Tarihi: Şub 2009 Yaş: 18 Şehir: İzmir
| Cvp: En son kime sinirlendiniz ve neden? Ahmet'e. O tek hücreli beyniyle arkadaşımı parmağında oynatmaya kalkıyor. Seni asalak. |
| | |