| Ana Sayfa | Haberler | Forumlar | Matraxiyonlar | Organizasyonlar | Gruplar | Oyunlar | Bloglar | Ne İzle-Zek | Temsilcilerimiz | İletişim |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: Jan 2007 Yaş: 22 Şehir: Ankara
| Ankarada Aqua Park nerde Var??
ankarada havuz veya aqua park arıyorum fiyatları biraz ucuz olacak aqua park tercihimdir güzel bildiğiniz yerleri yazarsanız ücretleriyle sevinirim. |
| | |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: Apr 2006 Şehir: Ankara
| Ce: Ankarada Aqua Park nerde Var??
ya aquapark incekde var diye hatırlıyorum çok önceden gitmiştim şimdi kapandı sanırım |
| | |
| | #3 |
| Üyelik Tarihi: Aug 2006 Şehir: Ankara
esenboğada var galiba 25 milyon olması lazım fiyatının ama tam yerini bilmiyorum |
| | |
| | #4 |
| Üyelik Tarihi: Dec 2005
gölbaşında var, fiyatı 2o ytl civarı sanırım.. bi de aktepe de var ama onun fiyatını bilmiyorum |
| | |
| | #5 |
| Üyelik Tarihi: Apr 2007 Yaş: 20 Şehir: Ankara
karapürçekde yeni açılmış çok ucuz diolar daha gidemedim ama kesin gidicem. altındağ/karapürçek de. 10 yada 15 ytl die duymuştum... |
| | |
| | #6 |
| Üyelik Tarihi: Sep 2005
akyurt da büyük anadalu otel var.Bir de haymana yolunda my garden eğer eğlenmek istiyorsan bu 2 sinden birine git.Fiyatları 20 ile 25 arası... |
| | |
| | #8 |
| Üyelik Tarihi: Jan 2007 Yaş: 22 Şehir: Ankara
ben buldum da dam lazım :D |
| | |
| | #9 |
| Üyelik Tarihi: Jul 2007 Şehir: Ankara
ankarada aqua park aktepe otobüs sondurağında war 5YTL bonesiz ALMIYORLAR!!!!!!!!! |
| | |
| | #10 |
| Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 22 Şehir: Erzincan
gölbaşında var fiyatı çarşamba günleri 20 diğer günler 30 kızılaydan servisi de var |
| | |
| | #11 | |
| Üyelik Tarihi: Jan 2006 Yaş: 21 Şehir: Ankara
| Ce: Ankarada Aqua Park nerde Var?? Alıntı:
| |
| | |
| | #12 | |
| Üyelik Tarihi: Jun 2006 Şehir: Ankara
| Ce: Ankarada Aqua Park nerde Var?? Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
| Üyelik Tarihi: Jul 2006 Yaş: 26 Şehir: Ankara
büyük anadolu otelinde(esenboğa havalimanı yanı) hem aqua park var, hem olimpik havuz var. fiyatları tam hatırlamıyorum ama 25-30 ytl felandı sanırım. ama ankaranın en iyi ve kaliteli aqua parkı diyebilirim. sabahları sıhhiye köprüsünün altından sürekli servis var. öğlen ve öğleden sonrada saat başı olması lazım. akşamda saat 5 ve 6 da servis var sanırım yine sıhhiyeye. tabi araba varsa sorun yok 8 e kadar felan açık. |
| | |
| | #14 |
estargon kalesinin onu bilmessen şelalenin biraz çarprazında ordan kime sorsan gösterir oraya çok yakın çünkü:) en son 3 ytl ydi valla ne zamandır gitmiyom. |
| | |
| | #15 |
bone kısmı iğrençççç hatırlıyorum en son kırmızı bir bonem vardıı oradan çıktıktan sonra kayıplra karıştı ben karıştırmış olabilirim:))) |
| | |
| | #16 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2007 Şehir: Ankara
keçiörende tayyip erdoğan parkının orda in otobüsten .. sağ tarafta kalıyor havuz.. fiyatı uygun gibi..... |
| | |
| | #17 |
| Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 33 Şehir: Yurt Dışı
ankarada aQua park ümitköy de var fiyat çok cazip hafta içi 20ytl hafta sonu 25ytl hemde ücretsiz menüleri var bence kaçırmayın ben sezonu açtım bile:))) |
| | |
| | #18 |
| Üyelik Tarihi: Sep 2005
İşte burda.. http://www.buyukanadoluhotel.com/aqu...aktif=aquapark Güzel yer.. Ücretsiz Servisi de varmış.. İçide güzel.. Şehirden de uzak.. Partnersiz de girilmiyor.. :b Mis.. ((: Daha bu kadar da değil.. Hafta içi 4 bayan gidiyorsunuz 3 kişi ücreti ödüyorsunuz.. :b Görende bizim felen sanıcak.. (: |
| | |
| | #19 |
| Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 33 Şehir: Yurt Dışı
ümitköy meksika caddesinde var hafta içi 20 hafta sonu 25 hamburger menü dahil fiyatlar ŞAHANE BENCE |
| | |
| | #20 |
| Üyelik Tarihi: Mar 2007 Yaş: 23 Şehir: Ankara
büyük anadolu otelde var ve çok güzel,25-30 ytl fln fiyatları...olimpik havuz flnda var..hem servisleride var diyo biliyorum ama nerden kalkıyo fln bilmiyorum |
| | |