|
|
#1 |
|
|
erkekler neden aldatır???
erkekler neden aldatır???
özellikle erkeker yorum yapsınlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Cvp: erkekler neden aldatır???
süreklilikten sıkıldıkları için bence
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
her zaman derim..
aldatmayanın erkekliğinden şüphe ederim ben.. =/ biz erkekler aldatırız efenim.. (H) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
bence erkekler daha uzun süreli ilişki yaşamak için aldatır
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı.
|
walla hic cıktıgım olmadıgı ıcın aldatamadım :D
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Bu biraz da iki kişinin arasındaki iletişimine bağlıdır. Erkek sevgilisini seviyorsa ve onun böyle bir şeyi hak etmediğini düşünüyorsa aldatmaz. Ama bu genlerinde bir hastalıksa sevse de aldatır.
Açgözlülük, hastalık, sıkılganlık erkeklerin aldatma nedenlerindendir. Bir de sevgilisinden daha güzel bir bayan görseler hemen ağızlarının suyu akar. Kimileri vardır ki hem aldatır hem de sevgilisinin kendisini bırakmasına izin vermez, ben onlara psikopat diyorum ;) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
her zaman aynı meyve yenmez diye bir söz vardır bilirmisiniz D
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
erkeği kızı yok bu işin..karakter meselesi kuzum,cinsiyet değil!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
alışkanlık oluyor bu aldatmak.........
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Arşivine bi' tık daha eklemek için (:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
hep daha fazlasını ismelerinden kaynakalanıyor tabi zaten sahip oldukları en güzeliyken hep bi arayış içinde olduklarından yetinemiyorlar efenim bunlar
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
erkek sıkkındır..erkeğin aldatması ahlak kuramları çerçevesinde irdelenemez,en azından benim açımdan öyle.kendimi bildim bileli ahlak yasasını reddederim.ahlak,zengin beyin düşürdüğü cüzdanı bulan yoksulun zengin beye cüzdanı vererek zenginin yine zengin,yoksulun yine yoksul olmasından başka bir şey değildir.
işte bu bağlamda,aldatmak bir ahlak sorunu değil,tamamiyle insanın "insan" olmayan bir yönünden kaynaklanan bir problemdir,çözülmesi de imkansızdır. bir erkek olarak önce şunu vurgulamalıyım.adı "aşk" olan hastalığa yakalanan bir erkek,her daim utangaçtır.delikanlı ister fırlama olsun,isterse dünyanın en yüzeysel adamı olsun,konu aşk olunca çekingen davranır..erkek hoşlandığı kişiyi aldatır..erkek,hormonlarına hakim olamayarak aşkını da aldatır.hayvani dürtülerle dürtülen erkek kişi,aldatmaya her daim meyillidir.bu;bir karakter,kişilik mişilik sorunu değil,baştan başa yaratılış sorunudur.. tartışılması gereken sorun erkeğin neden aldattığı değil,erkeğin aldattıktan sonra pişman mı yoksa mutlu mu olduğudur.. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
|
Alıntı:
arasında kıyas yapar aldattığı arkadaşına ''hayatım kusura bakma seni aldattım ama sen daha iyi bi kızmışsın beni affet'' sizce affeder mi :)) ama güzel yazmışsınız yine de :) |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
bi defa bu soruyu erkeklere sormak yanlış çünkü toplum bile erkeklerin aldatmasını savunuyor arka çıkıyor erkektir yapar düşüncesi empoze ediliyor erkek çocuklarına daha küçüklükten.. üstelik bunu empoze edende KADINLAR annelerr yani.. yani anlıycağınız ne yapsalar erkek olmaının ardına saklanıyorlar. bence öyle değil aldatan insan kadında olsa erkekte olsa son derece adininde bayağısı bayağının aşağısıdır bu benm fikrim sadecee...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
erkeği veya kadını elinde tutmasını bileceksin bence ;)
sevgiyi saygıyı mutluluğu dışarda armasına müsade etmeyeceksin. yani herşey kendi elimizde =) |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aldatir???, erkekler, neden |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|