|
|||||||
Lay Lay Lom icinde HaYaLLeRiMiZ.... konusu , Ben seninle sarılıp uyuyacağım günü hayal ediyorum, ben seninle yağmurda,kolum belinde yürüyeceğim anı hayal ediyorum, ben seninle gözünün içine bakınca kendimi görebiliceğim zamanları hayal ediyorum, ben seninle aynı günlere uyanacağım ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
HaYaLLeRiMiZ....
Ben seninle sarılıp uyuyacağım günü hayal ediyorum,
ben seninle yağmurda,kolum belinde yürüyeceğim anı hayal ediyorum, ben seninle gözünün içine bakınca kendimi görebiliceğim zamanları hayal ediyorum, ben seninle aynı günlere uyanacağım yıllarımı hayal ediyorum, ben seninle çimlerde gönlümüzce uzanabiliceğimiz ilkbaharlarımızı hayal ediyorum, ben seninle soğuktan bedenlerimizle birbirimizi ısıtacağımız kışlarımızı hayal ediyorum, ben seninle gecenin ikisinde canımız sıkılınca sahilde turlayıp sıcak çikotamızı alıp evimizie döneceğimiz gecelerimizi hayal ediyorum, ben seninle küçük kavgalar edip küsüp odalara kapanıp gelip bir öpücükle gönlünü alabilicağim anları hayal ediyorum, ve daha çok sey... ben seni, seninde içinde olacağın herseyi hayal ediyorum, Allahın izniylede gerçekleşmesini inşallah... es_se ben sadece aşk üzerine yazdım ama benimde var üniversite gibi gelecek keygıları içeren hayalerim;) buyrun sizde hayallerinizi pöykürün:) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı.
|
Cvp: HaYaLLeRiMiZ....
artık hayaller kurmuyorum..
gercek olanlar ya hemen sonlandı :/ yada istediğim gbi olmadı :( artık sadece yarın var.. hayallerim yok.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı.
|
Adamın birini rezül sürfa etmek ...
şu ingilizceyi ingilizlerden daha iyi konuşmayı.. Sonracığama vatana millete hizmet etmek Ay annemin mutlu olcağı babamında seveceği bir damat bulmak ama evlenmemek sonsuza kadar nişanlı kalmak :D |
|
|
|
|
|
#5 |
|
metallica grubuyla köşedeki çorbacıya gitmek onlara birer ezogelin ısmarlamak.....
deniz baykal, tayyip erdoğan la okey oynamak ve okeye dördüncüyü nerden bulacağız kimi çağırabiliriz'in derdine düşmek... bizim 5. kata condoleezza rice nin taşınması ve onlara beşiktaş kupamla gidip kahve kremanız varmı ablacım demek.... ve condinin de bu durumda abla ayağı +%^ ayağı şeklinde karşılık vermesi ve bana kur yapması..... karşımızdaki markette çalışan kasiyerin buket doran olması ( şebonun basçısı.. ona çok benziyor ) ne biliimm ara sıra böyle şeyler düşünüyorum elimde olmadan. :)))) |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
biraz morelim düzeldi :P |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
cerrahpaşa tıpı bitirip mükemmel bir beyin cerrahı olmak istiyorum
biri olsun yanımda kömür gözleri gözlerimin içine bakıp gülümsesin bana canım desin istiyorum serin yağmurlu bir havada şemsiyesiz kolkola yürüyelim deli gibi koşturalım ben kaçıyım o kovalasın istiyorum beraber bütün beşiktaş maçlarına gidim sesimiz kesilip bayılıncaya kadar bağıralım istiyorum beraber her hafta sonu program yapalım ama "ya canım bu gün de evde oturalım" dediğimde bana gülümseyerek "tamam" desin istiyorum beraber korku filmi izleyelim istiyorum korktuğumda sarılayım ona istiyorum hasta olsun ve ben onun hemşiresi olayım istiyorum bana "seni seviyorum!" desin istiyorum ben de ona bakarak "bende" diyeyim istiyorum... çok mu istiyorum... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ozan akyol'la bir grup kurmak =)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hayal ettiklerimin... Hatta olmaz dediklerimin bile hepsi oldu..
Artik hayal etmiyorum cunku hayal edicem bisey kalmadi:D:P |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ogretmen olmak ıstıyodum hemde cok...
ama malesef kazanamdım 2 yıllık uniye gittim:( ama ole hemen pes etmek yok bı yanda calısıp bı yandan okuyorum yanı ossye hazırlanıyorum:) hayallerım bı gun gerceklesecek bunu bılıyorum:) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
|
Alıntı:
az bile istemişsin....;) |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Sitede konu açıp sonra konuya yazılan her mesaja bir cevap yazmak zzorunda hisseden insanların yok olmasını istiyorum!
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
bir hayalim olsun istiyorum..
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
Allahın izniyle...
marmara ilahiyatı kazanmak... okulumu dört senede bitirmek... ve istanbulda yaşamak istiyorumm... inşallah dua niyetine geçer amin... |
|
|
|