|
|||||||
Bilelim - Öğrenelim icinde Sizce Böyle Birşey Mümkün mü ? konusu , " Sizi temin ederim ki, henüz yapan birini görmememize ve olduğunu kanıtlayamadığımıza rağmen, zamanda yolculuk mümkündür. Evrendeki karadelikler, zaman yolculuğunu mümkün kılabilir. Çünkü karadeliklerin Gelecekteki uygarlıklar tarafından kullanılabileceği yolunda ciddi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Sizce Böyle Birşey Mümkün mü ?
" Sizi temin ederim ki, henüz yapan birini görmememize ve olduğunu kanıtlayamadığımıza rağmen, zamanda yolculuk mümkündür. Evrendeki karadelikler, zaman yolculuğunu mümkün kılabilir. Çünkü karadeliklerin Gelecekteki uygarlıklar tarafından kullanılabileceği yolunda ciddi iddialar ve bulgular var."
( Stephen Havking ) Bence deyil :S yani değildir herhalde ... Bütün dengeler Alt üst olmaz :S yada olur Yada dengeler değişir yada Herşey karışır :S ** |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Cvp: Sizce Böyle Birşey Mümkün mü ?
pehhhhhh saçma.............
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
hadii yaa herkez mümkün diyor :S
ben geri kaldım sanırım ** |
|
|
|
|
|
#7 |
|
‘‘Solucan Delikleri’’, Einstein’ın varlığını öngördüğü, varsayımsal uzay boşluklarıdır. Eğer uzayda boşluklar varsa, zamanda da boşluklar olmalıydı. Ne var ki bu boşluklar atomdan milyar kere daha küçük ve hayal edilemeyecek kadar kısa süre ile varoluyor. Dolayısıyla, bu boşluklardan birini yakalamak, açık tutmak ve insanın geçeceği kadar genişletmek hayli güç olabilir. Başka bir bilim adamı, Princeton Üniversitesi’nden Richard Gott’a göre de, evrenin başlangıcı olan patlamadan, Big Bang’den arda kalan, sonsuz uzunlukta ve hayli gizemli şeyler olan ‘‘kozmik ipliklerden’’ ikisi alınıp aynı hızla birbirlerinin yanından geçmeleri sağlanırsa, teorik bir zaman makinesi yapmak mümkün olabilir. Kurt delikleri ‘‘sonsuz ihtimali’’ temsil eder. Bizim bildiğimiz uzayın ötesindedir. Sonsuz tünel burada üst üste labirent yumak gibi dolanır. Onların içinde zaman yoktur. İmkansız ve zamansız bir bölgedir. Bu atomaltı tüneller sayısız tanedir. Boyları uzar, kısalır, birbiri üzerine dolanan solucanlar gibi hep kıpır kıpırdır. Birbirlerine hiç dolaşmayan 10E-33 cm’lik hortumlardır ve her an heryerdedirler. Salınımlarıyla maddeye can verirler. Worm Hole’larda zaman olmadığı için dün ve yarın, en uzak ve en yakın, en büyük ve en küçük beraberdir. Zamanın ve mekanın ötesindedirler. Tünellerin kurgusu Geometrik-Dinamik denen iki yasayla yönetilir. Kıpır kıpır kaynayan bu geometrik biçim, dinamiktir. Tıpkı Windows’taki eğriler ve renkler adlı ekran koruyucu gibi. Döner, sallanır, uzar, kısalır, zamansızdır, dinamiktir. Philedelphia Deneyi’nde bu bölgeyi görmeleri muhtemel tayfaların gözlerindeki dehşete ve şaşkınlığa şaşırmamak gerekir. Bu tüneller zaten imkansızı temsil ettikleri için her türlü garabete neden olabilirler. Telepati’den rüyalara, ilhamdan ışınlanmaya kadar çözemediğimiz herşeyin sebebi olabilirler.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
evet mümkündür.
zaten şu anda zamanda yolculuğun olduğunu kanıtlayan pek çok şey var ama bunlar astral yönden oluyor. bedenen mümkün müdür orası muamma...ama ruhen zaten zamanda yolculuk yapılıyor,ilerletile de bilir.. ( bu bahsettiğimi açmamı isteyenler olursa açarım:D ) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
evet mümkün...ama bu genelde galaksiler arasında geçiş için söylenmiş bir şey diye biliyorum ben..uzaylıların bu yolla dünya ya ulaşabileceklerini düşünenler var....
:S |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
|
Alıntı:
uzaylıların olduğunuda açıklamıış oldun böylece ... = ) Söyle bakalım Jeetgilleri izlermiydin ** |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
mümkündür abi :) aga aga aga :D
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı.
|
yav ne uzayı otobüs bileti versek desek şehir merkezine gidin kaybolursunuz siz =Pp
şaka bir yana zamanda yolculuk yapmanın tek yolu alkolden geçer =))) |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Alıntı:
boş konuşmakla olmuyor.... bu arada jetgiller uzaylı değildi....bu konuyla bir alakası da yok... |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
|
Alıntı:
Uzaylılar da Değil ** Karadeliklerden galaksilere geçiş felan Hiç Değil ** Konumuz Zamanda Yolculuk ... Yanlış Topic desin sanırım = ) |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
big bang deneyi sonucunda bi karadelikte kaybolabilirmişizz öle diyolar yaa
ben baska galaksizlere gtcez sanmıştım taş devrine falan gitmeyelim sakın :D |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
yok yaa o deneyden bi cacık cıkmaz **
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Siteden Uzaklaştırıldı.
|
ışık hızına ulaşıldığında zamanda bükülmeler olur...eğer ışık hızıyla gidebilirsek bu bükülmelerden yararlanarak başka bi zamana gidebiliriz...yani zamanda yolculuk mümkündür...tek sorun insanı ışık hızına nasıl çıkaracağız:) elektronu ışık hızına çok yakın hızlara çıkardıklarında metal levhadan geçerek levhanın arka tarafında ortaya çıkmış...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
yok be öyle deme
ben umutluyumm :D aslında acık konuşmak gerekirse deney başarılı olursa ki başarıdan kasıt ne bilemiyorum ama sonuc olrak ne elde edilcek tam bilmiyorum gercekten dünyanın oluşumu hakknda daha fazla fikir sahibi olucaz ve ....? noktaları doldurcak bi vatandaş aranıyorr:D |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
|
Alıntı:
Dünyanın oluşumunu Dünyayı Oluşturan Allah Açıklamış kullarına... bu ataistler kendi kendilerine takılıolar ** kafa yorma sen onlara boşver ... sigara molası verim ben ** grşz :D |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| birsey, boyle, mumkun, sizce |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|